Menu English

Werkplaats inclusie pedagogiek en didactiek

In deze werkplaats wordt de kennis rondom inclusie, pedagogiek, didactiek, binding, langstudeerders en taalbeheersing gebundeld, ontwikkeld en gedeeld. Op zo’n manier dat elke opleiding de pedagogische en didactische basis kan versterken.

Studiesucces beïnvloeden is een proces van lange adem. Inclusieve pedagogiek en didactiek is 'een sleutel' tot studiesucces.

In deze WERKplaats inclusieve pedagogiek en didactiek wordt de kennis rondom inclusiviteit, pedagogiek en didactiek, binding, langstudeerders en taalbeheersing gebundeld, ontwikkeld en gedeeld. Op zo'n manier dat elke opleiding in staat wordt gesteld de pedagogische en didactische basis te versterken.

Kennis en ervaring verkregen uit onderzoeksresultaten, uit promotietrajecten, uit de ontwikkeling van pedagogiek en didactiek, vanuit de masteropleidingen Pedagogiek, Leren en Innoveren, en Begeleidingskunde, vanuit het Pedagogisch Pact, vanuit de practical learning community 'Inclusive intercultural classroom', uit beleidsonderzoek van de dienst Concernstaf, vanuit het programma Binding en van de dienst Onderwijs en Ontwikkeling (OeO) worden samengebracht in deze WERKplaats.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen