Menu English

Studentenwelzijn

Studenten die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken kunnen terecht bij Studentenwelzijn van Hogeschool Rotterdam. Op verschillende manieren bieden zij hulp, advies en inspiratie.

Voor studenten die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken biedt de afdeling Studentenwelzijn van Hogeschool Rotterdam op verschillende manieren hulp, advies en inspiratie.

Studentendecanen, studentenwelzijnsadviseurs en peercoaches geven ondersteuning aan studenten die persoonlijke problemen ondervinden, problemen hebben met studeren of studeren met een functiebeperking. De ondersteuning die wordt geboden gebeurt zowel in de vorm van persoonlijke- als groepsbegeleiding. Zo worden er bijvoorbeeld de volgende workshops aangeboden: omgaan met faalangst, plannen en organiseren, mindfulness, budgetteren, effectief studeren en motiveer jezelf.

Kijk op de pagina van Studentenwelzijn en ontdek wat ze allemaal voor je kunnen doen.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen