Menu English

D&I: Inventarisatie en Plan van Aanpak

Op onze hogeschool gebeurt er veel op het gebied van diversiteit en inclusie. Docenten werken aan inclusieve onderwijsontwikkelingen, medewerkers kunnen bijscholing krijgen over thema’s als in- en uitsluiting en discriminatie. Studentenplatform INCLUDED geef ruimte aan ongehoorde studentenverhalen. En dat is lang niet alles...

Het afgelopen jaar zijn er vanuit het speerpunt ‘Het open maar niet vrijblijvende gesprek’ regelmatig gesprekken geweest met zoveel mogelijk stakeholders. Alle informatie, wensen en behoeften zijn samengevoegd in een uitgebreide Whitepaper D&I  welke vertaald is naar een behapbare samenvatting: De publieksversie D&I inventariatie en Plan van aanpak D&I 2022.

Na de inventarisatie periode is het nu tijd om meer mensen te betrekken bij het door ontwikkelen van beleid, onderwijs en onderzoek ten aanzien van diversiteit en inclusie. Dit gebeurt onder andere vanuit de instituten, diensten, werkplaatsen en kenniscentra. Voor alle stakeholders en geïnteresseerde personen proberen we zoveel mogelijk wat er speelt en leeft, zichtbaar te maken. Een goed voorbeeld hiervan is deze hernieuwde landingspagina diversiteit en inclusie.

Benieuwd waar we gezamenlijk staan?

Lees de  publieksversie D&I inventarisatie en Plan van aanpak D&I 2022.
Of verdiep je in de uitgebreide Whitepaper D&I.

English version: Summary inventarisation and actionplan D&I RUAS 2022

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen