Menu English

INCLUDED

Jouw stem is onze kracht

INCLUDED is een nieuw studentenplatform gericht op inclusie binnen Hogeschool Rotterdam. Met studentenervaringen die je niet vaak hoort, creëren we meer begrip en bekendheid voor ingewikkelde thematieken zoals uitsluiting, discriminatie en racisme.

INCLUDED is een nieuw studentenplatform gericht op inclusie binnen Hogeschool Rotterdam. Studentenervaringen die je niet vaak hoort, bieden wij de ruimte om meer begrip en bekendheid te geven aan ingewikkelde thematieken.

INCLUDED is een community vóór en dóór studenten om onderwerpen als inclusie, racisme en discriminatie bespreekbaar te maken. Ontdek (h)erkenning of verrijk jezelf met nieuwe inzichten in onze online verhalen en artikelen. Ontmoet medestudenten op onze events en ga met elkaar in gesprek.

Volg Included op Instagram via @included.hr en blijf op de hoogte van onze events, lees over bijzondere (feest)dagen, ongehoorde verhalen en ontdek inspirerende kijk-, luister- en leestips. Kijk ook op onze site hr.nl/included.

Met het delen van kennis en ervaringen wil INCLUDED studenten en medewerkers met elkaar verbinden zodat iedereen zich thuis voelt op de hogeschool. Op deze manier draagt de nieuwe INCLUDED-community bij aan een inclusieve Hogeschool Rotterdam.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen