Ga direct naar de content

Economische deeltijdopleidingen

Rotterdam Business School | Career Academy

Wil je meer zichtbaar zijn op je werk? Wil je je organisatie verder helpen? Wil je de kwaliteit van je werkzaamheden verbeteren? Wil je je hbo-diploma in business halen? Kom dan in deeltijd studeren bij Career Academy van Rotterdam Business School, onderdeel van Hogeschool Rotterdam.

Voordelen

Modulair onderwijs met certificaten

Wij bieden modulair onderwijs met certificaten die onderdeel zijn van een diplomagericht traject. Je kunt minimaal een jaar studeren en later verder gaan om je bachelordiploma te halen of gelijk gaan voor het behalen van je diploma in vier jaar.

Kennis en vaardigheden direct toepasbaar

Ons onderwijs is gebaseerd op beroepsvraagstukken en stelt je in staat direct je kennis en vaardigheden toe te passen op je werkplek. Hiermee ontwikkel je ook je ondernemende houding en word je meer zichtbaar in je organisatie.

Eigen invloed op studie

Wat je aan het einde van een module geleerd moet hebben, staat vast (leeruitkomst). Hoe je je opdrachten invult, bepaal je zelf in overleg met je werkgever en docent. Het belangrijkste is dat je praktijkproblemen oplost die voor jou en je werkgever relevant zijn.

Feedback tijdens contacturen

In de contacturen leer je samen met je medestudenten en docenten van het zoeken naar antwoorden op de vragen die in een module centraal staan. Ook leer je veel van de feedback van docenten en medestudenten op jouwwerkzaamheden.

Nauwe samenwerking met beroepspraktijk

Je krijgt les van hoogopgeleide, bekwame docenten die nauw zijn aangesloten bij de beroepspraktijk en je daar goed in kunnen begeleiden. Ook werken we samen met organisaties in de beroepspraktijk aan het verdiepen van de leervragen.

Economische deeltijdopleidingen

Kies hieronder je opleiding en lees alle informatie over de opleiding, je werkplek, de lestijden, locatie en faciliteiten.

• Bedrijfseconomie deeltijd

Wil jij leren financiële analyses te beoordelen en de financiële gevolgen van beleidsbeslissingen in kaart te brengen? Kom dan studeren bij de opleiding Bedrijfseconomie.

• Bedrijfskunde MER deeltijd

Wil jij leren het beste uit organisaties en mensen te halen? Kies dan voor de opleiding Bedrijfskunde MER.

• Business IT & Management deeltijd

Wil jij leren verbanden te leggen tussen mensen, bedrijfsprocessen en ICT? Dan is de opleiding Business IT & Management iets voor jou.

• Commerciële Economie deeltijd

Wil je leren hoe je een nieuw product succesvol op de markt zet of hoe je zorgt dat meer mensen een product kopen? Dan ben je bij de opleiding Commerciële Economie aan het goede adres.

• Human Resource Management deeltijd

Wil jij leren hoe een organisatie kan zorgen voor haar medewerkers en hoe zij optimaal kunnen bijdragen aan de organisatie? Dan zit je goed bij de opleiding Human Resource Management.

Bekijk het complete overzicht van de deeltijdopleidingen van Hogeschool Rotterdam.

Contact

Voor vragen over de deeltijdopleidingen kun je terecht bij afdeling Studievoorlichting.