Ga direct naar de content

De nieuwe Rotterdam Business School

Developing Business

Hogeschool Rotterdam brengt vanaf september 2017 alle economische opleidingen onder op de locatie op de Kralingse Zoom. Met een nieuwe onderwijsvisie en een prachtig nieuw gebouw gaan wij met meer kwaliteit en succes studenten opleiden die klaar zijn voor de werkwereld van de toekomst.

Toon:

Hoe ziet ons onderwijs eruit?

Samenwerken binnen en buiten de hogeschool

Bij de nieuwe Rotterdam Business School streven we naar nog meer kwaliteit en studiesucces. In het eerste en tweede jaar ligt de focus voornamelijk op een sterke binding op inhoud en het bieden van structuur voor de student. Waarna we in jaar drie en vier ruimte bieden en creƫren voor persoonlijke ontwikkeling over de grenzen van de opleiding heen. Dat houdt in dat er wordt samengewerkt met het bedrijfsleven aan uitdagende praktijkcases en onderzoek. Hierbij is niet alleen de eigen opleiding betrokken, maar ook meerdere opleidingen binnen Hogeschool Rotterdam.

Onze opleidingen

Financieel, commercieel, bedrijfskundig en international business
 • Accountancy

  Vind je het interessant om de financiële situatie van bedrijven, instellingen, organisaties en stichtingen in kaart te brengen? Dan is Accountancy dé opleiding voor jou.

 • Bedrijfseconomie

  Wil jij de financiële spin in het web zijn van een organisatie? Dan is de opleiding Bedrijfseconomie van Hogeschool Rotterdam iets voor jou.

 • Bedrijfskunde MER

  Ben jij een multitalent dat zowel in het bedrijfsleven als bij de (semi)overheid aan de slag wil kunnen, dan is de opleiding Bedrijfskunde MER iets voor jou.

 • Business IT & Management

  Houd je er van om oplossingen te bedenken voor ICT-problemen? Dan is de opleiding Business IT & Management van Hogeschool Rotterdam iets voor jou.

 • SportMarketing & Management

  Maak van je passie je beroep en volg de community SportMarketing & Management van de opleiding Commerciële Economie. Bij SportMarketing & Management leer je kijken en luisteren naar de sportconsument.

 • Commerciële Economie

  Wil jij een nieuw product succesvol op de markt zetten of zorgen dat meer mensen een product kopen? Met de opleiding Commerciële Economie leer je dit allemaal.

 • Financial Services Management

  Wil jij de adviseur worden die mensen helpt met het regelen van hun financiën? Ga dan de opleiding Financial Services Management volgen aan Hogeschool Rotterdam.

 • Fiscaal Recht en Economie

  Ben je goed in cijfers en wil je diep in het belastingrecht duiken? Volg dan de opleiding Fiscaal Recht en Economie aan Hogeschool Rotterdam.

 • Human Resource Management

  Wil jij werken als personeelsadviseur, loopbaancoach of een uitzendbureau runnen? Ga dan Human Resource Management (HRM) studeren aan Hogeschool Rotterdam.

 • International Business and Management Studies

  Do you want to study in an international environment and gain practical experience at international companies? Choose International Business and Management Studies.

 • International Business and Languages

  Wil je de schakel zijn in de internationale omgeving die belangen in kaart brengt en deze omzet in plannen? Studeer dan International Business and Languages.

 • Master in Consultancy and Entrepreneurship

  Through the Master in Consultancy and Entrepreneurship you will achieve a deep understanding of enterprises and learn how to effectively advise clients or lead your own business.

 • Master in Finance and Accounting

  The Master in Finance & Accounting will enable you to build the knowledge and analytical skills needed to design and implement the management systems used to plan and control a firm's performance.

 • Master in Logistics Management

  Take your knowledge of Logistics & Supply Chain management to the next level and transform your managerial and leadership skills with a one-year Master in Logistics Management.

 • Pre-Master

  For if you have a bachelor degree in Business but do not meet the IELTS/TOEFL entry requirements, or if you feel you need some extra preparation for a Master programme.

 • Small Business en Retail Management

  Vind jij jezelf ondernemend, ben je resultaatgericht en op een positieve manier eigenwijs? Dan zoeken we jou! Bij deze opleiding leiden we dé ondernemers en ondernemende managers op van de toekomst!

 • Trade Management gericht op Azië

  De opleiding Trade Management gericht op Azië (TMA) leidt je op voor sleutelposities in de internationale handel gericht op Azië.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.