Menu Zoeken English

Beroepskeuzetest Hogeschool Rotterdam

Beroepskeuzetest – Voor wie?

Heb je besloten dat je graag wilt studeren aan Hogeschool Rotterdam maar twijfel je nog over welk beroep bij je past en/of welke studie daarbij aansluit?

Voor degenen die graag precies te weten willen komen welke studies goed aansluiten bij hun carrièrewensen heeft Hogeschool Rotterdam in samenwerking met Icares een speciale beroepskeuzetest ontwikkeld. Binnen 10 minuten heb je een duidelijk overzicht van de opleidingen die goed aansluiten bij je interesses en beroepskeuze.

Mogelijke vervolgstappen na de beroepskeuzetest

Studiekeuzebegeleiding

De beroepskeuzetest vormt een goede eerste stap om je te oriënteren op diverse opleidingen. Om verder wegwijs te worden kun je individueel of groepsgewijs deelnemen aan een workshop of cursus.

Open dag

Voor geïnteresseerden is er ook de mogelijkheid om een open dag bij te wonen. Zodoende kun je het opleidingsaanbod van dichtbij bekijken en een nog betere indruk te krijgen van wat je te wachten staat tijdens en na je studie! Bezoek onze webpagina Open Dagen voor actuele data.

Verder

In navolging van of als alternatief op de bovenstaande mogelijkheden zijn er uiteraard nog diverse mogelijkheden om na te gaan of de opleiding die je toegang verschaft tot je droombaan goed bij je interesses past. Zo kun je bijvoorbeeld besluiten een dagje proef te gaan studeren.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen