Ga direct naar de content

Zorg voor een zekere toekomst in de fysiotherapie

Masteropleidingen gericht op fysiotherapie

Vanaf 2025 moet elke specialistische fysiotherapeut op masterniveau opgeleid zijn. Hierdoor krijg je als bachelor fysiotherapeut, ondanks ervaring en kunde, een andere positie binnen het werkveld. Volg tijdig de masteropleiding binnen jouw vakgebied om deze situatie voor te zijn.

Afwijkende procedures

Master Manuele Therapie

Als niet-masteropgeleide Manueel Therapeut moet je al in 2020 ingeschreven staan voor een masteropleiding Manuele Therapie om je CKR registratie te mogen behouden. 

Master Sportfysiotherapie

Als niet-masteropgeleide Sportfysiotherapeut moet je al op 1 januari 2020 je master gehaald hebben om je herregistratie in het CKR te mogen regelen. Om dat te halen moet je op 1 september 2016 starten met een masteropleiding Sportfysiotherapie.

Drie masters Fysiotherapie

Hogeschool Rotterdam biedt drie Fysiotherapie masters aan. De masters worden in deeltijd gegeven, waardoor je de studie naast je baan kunt volgen. Ons onderwijs is kleinschalig, laagdrempelig en er is veel persoonlijke aandacht. Onze lessen zijn praktijkgericht en je krijgt les van lokale experts. Ook zijn er regelmatig internationale en nationale experts op bezoek als gastdocent. 

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.