Menu
English

The Challenge

How to make business out of predictive data

Ben je een kei in oplossingsgericht denken en wil je een dag samenwerken met andere young professionals voor een ambitieus bedrijf uit de regio? Geef je dan snel op!

Wil je je kennis en creativiteit benutten, inbrengen en meedenken over hoe je data beter kunt benutten en deze kunt omzetten voor nieuwe businessmodellen? Ben je een kei in oplossingsgericht denken en wil je een dag samenwerken met andere young professionals voor een ambititeus bedrijf uit de regio? Geef je dan snel op!

Metrohm-Applikon daagt young professionals en studenten uit om mee te denken en oplossingsrichtingen, nieuwe businessmodellen te ontwikkelen vanuit data. Op donderdag 3 november organiseert Metrohm-Applikon in samenwerking met het Living Lab SchieDistrict van het Kenniscentrum Business Innovation en gemeente Schiedam, een Challenge. Metrohm-Applikon is een van de bedrijven binnen SchieDistrict die valt binnen de discipline mechatronica.

Praktische informatie
  • Datum - donderdag 3 november 2022
  • Tijd - 09:00 - 17:00 uur
  • Locatie - Metrohm-Applikon, De Brauwweg 13, Schiedam 

Let op! De voertaal voor dit programma is Engels, ook op de dag zelf. 

Meer informatie en aanmelden

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen