Ga direct naar de content

Instituut voor Commercieel Management

De professionele ondernemer van straks

Het instituut leidt toekomstig zakentalent op tot de professionele ondernemer van straks. Hiermee draagt het instituut bij aan versterken van de innovatiekracht.

Toon:

Is er een nieuw product dat u in de markt wilt zetten? Heeft u behoefte aan een marktonderzoek? Of kunt u hulp gebruiken bij het opzetten van een nieuwe onderneming? Onze studenten kunnen veel voor uw organisatie betekenen. De studenten hebben een frisse blik en helpen u graag!

Bekijk de stages en projecten

Uw beroepspraktijk de school in

Studenten leren met uw bijdrage hun weg en hun rol in de beroepswerkelijkheid kennen. We kunnen uw bijdrage goed gebruiken. Meld u onderaan aan voor één van onderstaande samenwerkingsvormen.

Gastdocentschap

Als gastdocent vormt u een brug naar de beroepspraktijk en verzorgt u één  of meerdere lessen in het kader van een bepaald vak. Het Instituut voor Commercieel Management maakt regelmatig gebruik van gastdocenten.

Bedrijfsbezoek

Onze studenten nemen graag een kijkje in uw bedrijf om meer te weten te komen over de beroepspraktijk. In het verlengde van een bepaalde module bezoeken de studenten gedurende hun opleiding verschillende bedrijven.

Deelname aan netwerkbijeenkomsten

Wilt u in contact komen met studenten voor bijvoorbeeld een stage, afstudeeropdracht of werkplek? Wij organiseren jaarlijks diverse evenementen om studenten in contact te laten komen met bedrijven.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.